Идеологът на партия Величие Ивелин Михайлов показа във видео, споделено във

...
Идеологът на партия Величие Ивелин Михайлов показа във видео, споделено във
Коментари Харесай

Михайлов показа на ВИДЕО хамбара, в който се твърди, че са заключвани депутати

Идеологът на партия " Величие "  Ивелин Михайлов сподели във видео, споделено във фейсбук, помещението, в което депутати от партията настояват, че са били заключени.

В петък ръководителят на ПГ на " Величие " Николай Марков заяви, че депутати от партията са били заключени 4 часа в хамбар от Ивелин Михайлов след гласуването в Народното събрание за правилника за активността на Народното събрание, написа

" Искам да покажа мястото, ужасното място, където бяха затворени депутатите на партия " Величие " и Дарин Георгиев къде беше затворен като лъв в клетка и не можеше да излезе. Полковник Марков сподели, че е хамбар ", споделя през смях във видеото Михайлов.

  " Показвам. Да, сега има и други хора, които съм затворил тук. Те се молят, оковани с белезници ", споделя той с подигравка. 

" Аз не знам хамбара... не знам полковник Марков дали е виждал другаде изрисувани стени по този метод ", споделя идеологът на " Величие " и демонстрира изрисуваните стени на помещението.



" Вижте в този момент, това е прозорец, който няма брава. Явно Дарин има някакъв проблем от военната работа, в случай че са го ранили в главата и не знае по какъв начин се отваря врата ", продължава Михайлов и демонстрира хората към него и показва още веднъж през смях, че и те са затворени.

" Вижте, би трябвало да знаете, че постоянно полк. Марков и Дарин Георгиев приказват истината, а Виктория Василева не е пристигнала, тъй като се тормози ", добавя Михайлов.

Това е нулев етаж. Полковникът, в случай че скочи отсам може да си изкълчи крайници. Той е каратист, той го подвига високо. Така, че това е " хамбарът " в който са затворени. Много тежко място. Има най-малко хубава панорама, гледали са природа ", споделя още той.

" Това е равнището на хората, когато ги заловен да лъжат и вижте какви неща съчиняват. Пращайте им известия, дано усетят националната обич, заслужават го в действителност, поздравления, тъй като са издържали 4 часа и Дарин ги е охранявал да не им направя нещо по-тежко ", прикани идеологът на " Величие ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР